Tangshaves ældre nød en eftermiddag med Richard Ragnvald

10. marts 2023 Nordborg

Fredag eftermiddag sad de ældre klar ved bordene i spisesalen på Tangshave – og der ville først blive båret kaffe og kage ind klokken 15.

“I den første time skal vi høre Richard Ragnvald, som vil synge nogle af de gode, gamle sange med og for os”, siger Eigil Jacobsen til SønderborgNYT. Han er kasserer i Tangshave Frivillige og det er dem, der har arrangeret eftermiddagen med den kendte sanger.

Det er ikke Sønderborg Kommune, som pludselig fandt penge til en hyggeeftermiddag i Bo- og Aktivitetscentret i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tangshave Frivillige arvede 150.000 kroner fra Elisabeth Petersen, som selv var med på frivilligholdet. Vi har brugt penge på hyggelige timer med Keld og Hilda, Birthe Kjær og nu også Richard Ragnvald, så kassen er ved at være tømt, så arv søges”, siger Eigil Jacobsen.

Richard Ragnvald havde samlet en række af de gode, gamle sange – og nogle af dem kender de ældre fra Morten Korch-filmene.

“Jeg har rejst rundt i landet og sunget i hele 64 år og så har jeg også været med i revyen på San Souci i Kolding et par gange”, sagde Richard Ragnvald og fortalte også, at han ville gå lidt rundt og sikre sig, at alle sang med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...