Task Force sætter skub i charmeoffensiv for Augustenborg og omegn

17. november 2015 Augustenborg

Velkomstpakkerne er ved at blive lavet – og de brede smil er fundet frem i Sønderborg Kommune. Her er man aug1nemlig i gang med en større charmeoffensiv for at få medarbejderne til at flytte med de statslige arbejdspladser ud af København, oplyser TV Syd.

Kommunen har nedsat en Task Force, som også skal sikre NaturErhvervsstyrelsen adgang til de rigtige medarbejdere, når styrelsen i løbet af 2017 flytter 370 arbejdspladser  til Augustenborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også arrangeret en charmetur til København.

“Tirsdag tager jeg og kommunaldirektøren til et møde i NaturErhvervsstyrelsen, hvor vi møder medarbejdere, der skal herned, og snakker med dem om, hvordan  vi oplever Sønderborg kommune som et sted at bo – og først og fremmest lytter på, hvad er det for nogle konkrete udfordringer, de ser ved at flytte hertil”, siger Vibe Voetmann, der er Task Force-leder i Sønderborg.

Læs om landets mest specielle by HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...