Task Force sætter skub i charmeoffensiv for Augustenborg og omegn

17. november 2015 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Velkomstpakkerne er ved at blive lavet – og de brede smil er fundet frem i Sønderborg Kommune. Her er man aug1nemlig i gang med en større charmeoffensiv for at få medarbejderne til at flytte med de statslige arbejdspladser ud af København, oplyser TV Syd.

Kommunen har nedsat en Task Force, som også skal sikre NaturErhvervsstyrelsen adgang til de rigtige medarbejdere, når styrelsen i løbet af 2017 flytter 370 arbejdspladser  til Augustenborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også arrangeret en charmetur til København.

“Tirsdag tager jeg og kommunaldirektøren til et møde i NaturErhvervsstyrelsen, hvor vi møder medarbejdere, der skal herned, og snakker med dem om, hvordan  vi oplever Sønderborg kommune som et sted at bo – og først og fremmest lytter på, hvad er det for nogle konkrete udfordringer, de ser ved at flytte hertil”, siger Vibe Voetmann, der er Task Force-leder i Sønderborg.

Læs om landets mest specielle by HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...