Æ Bræt: Team Håndarbejdets Fremme er bedst på paratviden

26. november 2021 Kultur

Torsdag aften var det igen – for tredje gang i træk – Team Håndarbejdets Fremme, som scorede flest point i Æ Bræts dyst på paratviden.

Der spilles to runder og aftenens katagorier – med fem spørgsmål i hver – var blandt andet: Dyr på svensk, danske postnumre, hvilken forfatter har skrevet… logoer, pirater, Peter Plyds, hunderacer, musik og med flere.

Fire hold deltog i torsdagens quizz og det ene af dem kalder sig for ‘ De Vaccinerede’ og de kom i mål på en flot andenplads.

“Det er fint at vinde, men vi spiller altså mest for hyggens skyld”, siger De Vaccinerede til SønderborgNYT, som også får en kort snak med vinderholdet, Håndarbejdets Fremme, hvor deltagerne er Lene Esthave, Trine Matter Lindén, Lisbeth Gram og Mette Herold Thomsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi hækler og strikker selvfølgelig, når vi er til quizz og det kan få modstanderne til at undervurdere os en smule”, siger Trine Lindén. Men nu har holdet vundet de seneste tre quizz-aftener, så de er spændte på, om håndarbejdet distraherer lige så meget næste gang.

“Vi synes, det kunne være hyggeligt, hvis der kommer nogle flere hold næste gang – og det gør ikke så meget, hvis de vinder over os”.

Altså kan du samle en lille gruppe af dine kvikke venner og møde op på Æ Bræt den 9. december, hvor der skal dystes i paratviden om julen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...