Teknik- og Miljøudvalget anbefaler Byrådet et ja til børnehave-byggeri i Broager

25. august 2017 Broager

Med stemmerne 3-2 anbefaler Teknik- og Miljøudvalget fredag formiddag, at Deutscher Schul- und Sprachverein får tilladelse til at opføre en ny børnehave på Vesterbakke i Broager.

“Der har været bekymringer omkring trafikken omkring børnehaven og den kritik er vi kommet i møde ved at indføre en pasus, der siger, at der ikke må ske ændringer af standsnings- og parkeringsforholdene på Vesterbakke”, siger udvalgsformand Frode Sørensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stefan Lydal Lydal fra Dansk Folkeparti stemte – ligesom Venstre – imod tilladelsen.

“Og den pasus, der er skrevet ind er bare en gratis omgang. Hvis et byggeri går ud over standsnings- og parkeringsforholdene, så er der jo ikke plads til byggeriet”, siger Stefan Lydal til SønderborgNYT.

Nu er det op til Byrådet af afgøre, om Deutscher Schul- und Sprachverein skal have byggetilladelse eller ej.

“Og jeg vil bestemt fremføre min kritik på byrådsmødet på onsdag”, siger Stefan Lydal.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Delegationsplanen siger, at Teknik- og Miljøudvalget har beslutningskompetencen i afgørelser, hvor der har været væsentlige indsigelser i forbindelse med høringer, men på byrådsmødet den 3. maj blev det besluttet, at sagen afgøres i Byrådet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...