Teknisk fejl sender Sønderborg Forsyning ud i omvalg til bestyrelsen

10. maj 2017 Erhverv

11 mails, der ved en fejl endte i et spamfilter, betyder, at valget af de forbrugervalgte repræsentanter i Sønderborg Forsynings bestyrelser nu går om, skriver Sønderborg Forsyning i en pressemeddelelse.

Den 2. maj blev to forbrugervalgte repræsentanter valgt til bestyrelserne i Sønderborg Vandforsyning A/S og Sønderborg Spildevandsforsyning A/S.  Valget forløb uden dramatik, men efterfølgende har det desværre vist sig, at en række mailhenvendelser fra borgere, der ønskede at brevstemme ved valget, ved en fejl var endt i Sønderborg Forsynings elektroniske spamfilter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Valgmetoden har været sådan, at hvis du ønskede at brevstemme, kunne du sende os en mail, hvorefter du ville få tilsendt en stemmeseddel. Desværre har vores spamfilter i den forbindelse vist sig at være lige lovligt effektivt. Vi har opdaget, at filteret har tilbageholdt mindst 11 mails fra kunder, der gerne ville, men som altså ikke har fået mulighed for at afgive deres stemme. Derfor har vi besluttet at lade valget gå om”, forklarer direktør ved Sønderborg Forsyning, Lars Blædel Riemann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ændring af valgmetoden

Det kommende valg finder sted den 20. juni, og kandidaterne vil være de samme som ved det netop overståede valg. Selve valgmetoden vil dog på et afgørende punkt være anderledes:

“Det vil ikke længere være muligt at brevstemme på mail. Vil man brevstemme, må man møde op personligt i vores kundeservice på Ellegårdvej. Det er samme metode, man anvender ved f.eks. kommunalvalget”, siger Lars Blædel Riemann.

Fakta om det kommende valg

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Omvalget finder sted den 20. juni 2017, kl. 10.00 – 19.00.
  • Det vil være muligt at brevstemme i Sønderborg Forsynings åbningstid fra den 23. maj til den 14. juni ved personligt fremmøde på Ellegårdvej 8 i Sønderborg.
  • Resultatet vil blive offentliggjort 22. juni.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...