Tekniske problemer med Christian X’s Bro

7. juli 2014 Uncategorized

Sønderborg Kommune skriver: by

I et forsøg på at løse problemet med Kong Chr. X’s Bro er der på værkstedet fundet en komponent, som midlertidigt er monteret i stedet for den defekte printplade, som tilsyneladende er årsag til, at broen ikke kan åbnes og lukkes på normal vis.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Derfor satser vi nu på at køre med en nøddrift, som består i, at vi åbner og lukker broen en gang hver time. Jeg kan ikke love, at der ikke vil opstå driftsstop, men vi prøver på denne måde at tilgodese både sejlerne på vandet og trafikken på land, siger ingeniør Holger Duus.

 

En ny erstatning for den ødelagte printplade ventes til Sønderborg ved middagstid i tirsdag, hvorefter den skal monteres for at sikre, at driften igen bliver optimal.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...