Tekniske problemer med Christian X’s Bro

7. juli 2014 Uncategorized

Sønderborg Kommune skriver: by

I et forsøg på at løse problemet med Kong Chr. X’s Bro er der på værkstedet fundet en komponent, som midlertidigt er monteret i stedet for den defekte printplade, som tilsyneladende er årsag til, at broen ikke kan åbnes og lukkes på normal vis.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Derfor satser vi nu på at køre med en nøddrift, som består i, at vi åbner og lukker broen en gang hver time. Jeg kan ikke love, at der ikke vil opstå driftsstop, men vi prøver på denne måde at tilgodese både sejlerne på vandet og trafikken på land, siger ingeniør Holger Duus.

 

En ny erstatning for den ødelagte printplade ventes til Sønderborg ved middagstid i tirsdag, hvorefter den skal monteres for at sikre, at driften igen bliver optimal.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunen overvejer at lukke smittesporingsenheden ned

14. maj 2021 Samfund

Sønderborg Kommunes smitteopsporingsenhed er siden marts blevet bedt om at kontakte i alt 94 borgere og ni af disse har været nye smittede, som skulle informeres om hvordan de skulle forholde sig som smittede. Det oplyser Sundhedsforvaltningen. Henvendelser til de resterende 85 borgere har været såkaldte isolationsopkald, som er en opfølgning på, hvordan det går […]

Læs mere...