Tekniske problemer med Christian X’s Bro

7. juli 2014 Uncategorized

Sønderborg Kommune skriver: by

I et forsøg på at løse problemet med Kong Chr. X’s Bro er der på værkstedet fundet en komponent, som midlertidigt er monteret i stedet for den defekte printplade, som tilsyneladende er årsag til, at broen ikke kan åbnes og lukkes på normal vis.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Derfor satser vi nu på at køre med en nøddrift, som består i, at vi åbner og lukker broen en gang hver time. Jeg kan ikke love, at der ikke vil opstå driftsstop, men vi prøver på denne måde at tilgodese både sejlerne på vandet og trafikken på land, siger ingeniør Holger Duus.

 

En ny erstatning for den ødelagte printplade ventes til Sønderborg ved middagstid i tirsdag, hvorefter den skal monteres for at sikre, at driften igen bliver optimal.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49