Telebilling har succes – og skal ansætte flere

6. juni 2014 Erhverv

untitled (2)Det er ikke længe siden, at sønderborgenserne knurrede over tabet af arbejdspladser, der forsvinder fra byen. Men nu skal vi huske at glæde os over, at der er virksomheder, der er på jagt efter arbejdskraft. En af de virksomheder, der er på udkig er Telebilling i Videnshuset på Sønderborg Havn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det går så godt for TeleBilling i Sønderborg, at firmaet i år – allerede efter fem måneders drift – har nøgletal for udviklingen, der overgår hele kalenderåret 2013.

– Før flytningen lejede vi flere kvadratmeter, end vi kunne fylde ud. Og flytningen har været en så stor succes, at vi nu lejer resten af husets ledige lokaler, dvs. 260 kvm. Det gør vi, fordi vi allerede nu kan se i krystalkuglen, at de næste to år fortsætter med vækst og flere arbejdspladser, siger Jesper Schack. TeleBilling råder nu over ca. 60 procent af Videnshuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det har klart hjulpet på væksten, at vi er flyttet til Videnshuset på havnen. Vi har opnået en langt stærkere branding, og det har gjort folk nysgerrige om, hvad det er for en virksomhed, der har mulighed for at flytte ind i så flot et hus. Vi har fået lejlighed til at gøre mange flere trygge omkring spørgsmål som: Er vi store nok, er vi sikre nok, er økonomien solid nok, skaber vi overskud. Så vi har fået rigtig mange nye dygtige medarbejdere, siger Jesper Schack.

– Har I løst problemet med at kunne skaffe kvalificeret arbejdskraft?

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har fået mere opmærksomhed. Vi er som virksomhed blevet mere kendt. Men vores udfordring er uforandret at skaffe arbejdskraft. Vi har ledige jobs, hele tiden. Vi er konstant på udkig efter dygtige kolleger, som vil hjælpe os med at arbejde på nye og spændende projekter. Vi styrker rekrutteringen og har nu i Hamborg lavet en kopi af vores Sønderborg-lokaler.

Vi har indrettet lokaler i Hamborg præcist svarende til Videnshuset i Sønderborg med de samme farver, møbler og træsorter. Så du kan næsten ikke se forskel på, om du sidder i Hamborg eller Sønderborg. Og nu kan en nyansat sådan set selv vælge, hvor den pågældende helst vil arbejde Enten i Sønderborg eller Hamborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu er fordelingen, at der er 90 medarbejdere i Sønderborg og 15 i Hamborg.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...