Temadag om teglværker og energi

3. maj 2018 Erhverv

Energieffektivisering hos teglværker har været på dagordene i mange år og mandag den 7. maj kan interesserede få en status og diskutere nye potentielle muligheder for at forbedre processens økonomi, styrke branchens CSR-profil og samtidig sænke CO2-udledningerne.

Det er CLEAN der arrangerer mandagens temadag i samarbejde med ProjectZero, Syddansk Vækstforum og Innovationsnetværket Smart Energy og temadagen sættes fokus på energieffektivisering indenfor teglværkers udnyttelse af bl.a. overskudsvarme, mikrobølgeteknologi, biomasse og energieffektivitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Temadagen finder sted den 7. maj 2018 fra kl. 10.30 til 15.15 i Alsion i Sønderborg og temadagen vil give deltagerne et indblik i, hvilke tekniske udfordringer, løsningsmuligheder og potentielle projektmuligheder der er inden for området.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde der her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...