Temadag om teglværker og energi

3. maj 2018 Erhverv

Energieffektivisering hos teglværker har været på dagordene i mange år og mandag den 7. maj kan interesserede få en status og diskutere nye potentielle muligheder for at forbedre processens økonomi, styrke branchens CSR-profil og samtidig sænke CO2-udledningerne.

Det er CLEAN der arrangerer mandagens temadag i samarbejde med ProjectZero, Syddansk Vækstforum og Innovationsnetværket Smart Energy og temadagen sættes fokus på energieffektivisering indenfor teglværkers udnyttelse af bl.a. overskudsvarme, mikrobølgeteknologi, biomasse og energieffektivitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Temadagen finder sted den 7. maj 2018 fra kl. 10.30 til 15.15 i Alsion i Sønderborg og temadagen vil give deltagerne et indblik i, hvilke tekniske udfordringer, løsningsmuligheder og potentielle projektmuligheder der er inden for området.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde der her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...