Testkø: Carelink er i gang med at uddanne podere så tiden i kø bliver kortere

12. maj 2021 Samfund

Der kommer flere og flere borgere på kviktestcentrene og der kan være kø på op til en time på udvalgte steder. Kommunen er i dialog med Carelink og Region Syddanmark om den stigende aktivitet.

Genåbningen de seneste dage har betydet, at flere har brug for at blive testet for at få et Coronapas. Carelink oplyser desuden, at genåbningen har samtidig betydet, at flere af deres podere er stoppet, da de nu har fået muligheden for at komme tilbage til deres oprindelige job, ligesom flere af de unge podere er stoppet for at vende tilbage til deres studier, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carelink, der løser testopgaven for Region Syddanmark, er i fuld gang med at ansætte nyt personale, så der igen skulle være større kapacitet og flere podere ude på de enkelte steder i løbet af næste uge. I øjeblikket ansætter de 200-300 nye medarbejdere om ugen for at følge med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...