Texacogrund i Havnbjerg får en kærlig hånd

Arkivfoto
Arkivfoto
7. februar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Området omkring det nu nedrevne Texaco i Havnbjerg har været præget af manglende vedligeholdelse. Nu hvor tankanlægget er væk, har forvaltningen været dialog med bestyrelsen for Havnbjergcentret om forskønnelse af arealet, fordi det vil give et løft til hele området, fremfor at grunden ligger uplejet.

Forvaltningen ønsker, at arealet ryddes og reguleres med muld samt at beplantningen omkring pladsen klippes til. Omkring arealet, hvor der tidligere stod bygninger, sættes betonplantesten som afgrænsning af området, hvorefter arealet fyldes med sø-sten for at skabe ensartethed. De eksisterende asfaltarealer punktrepareres og parkeringspladserne stribes op i en bredde på 2,5 meter, skriver forvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag godkendte Teknik- og Miljøudvalget projektet.

Projektet tilfører området 28 ekstra parkeringspladser. Ved større arrangementer i Udviklingshuset er der mangel på pladser, så projektet udover det rent visuelle også opfylder et behov.

I samme omgang ønskes tunnellen under Piledamsvej lukket i begge ender med gitter. Tunnelen bliver kun benyttet i minimal omfang og er i sådan en stand, at et vedligeholdelsesarbejde vil koste ca. 250.000 kr.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...