Texacogrund i Havnbjerg får en kærlig hånd

7. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Området omkring det nu nedrevne Texaco i Havnbjerg har været præget af manglende vedligeholdelse. Nu hvor tankanlægget er væk, har forvaltningen været dialog med bestyrelsen for Havnbjergcentret om forskønnelse af arealet, fordi det vil give et løft til hele området, fremfor at grunden ligger uplejet.

Forvaltningen ønsker, at arealet ryddes og reguleres med muld samt at beplantningen omkring pladsen klippes til. Omkring arealet, hvor der tidligere stod bygninger, sættes betonplantesten som afgrænsning af området, hvorefter arealet fyldes med sø-sten for at skabe ensartethed. De eksisterende asfaltarealer punktrepareres og parkeringspladserne stribes op i en bredde på 2,5 meter, skriver forvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag godkendte Teknik- og Miljøudvalget projektet.

Projektet tilfører området 28 ekstra parkeringspladser. Ved større arrangementer i Udviklingshuset er der mangel på pladser, så projektet udover det rent visuelle også opfylder et behov.

I samme omgang ønskes tunnellen under Piledamsvej lukket i begge ender med gitter. Tunnelen bliver kun benyttet i minimal omfang og er i sådan en stand, at et vedligeholdelsesarbejde vil koste ca. 250.000 kr.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk