Thomas Kjer Olsen bevarer førstepladsen i kampen om VM i motocross

8. april 2019 Kultur

Danske Thomas Kjer Olsen fra Sønderborg bevarer 1. pladsen i kampen om verdensmesterskabet i motocross, men den regerende verdensmester, spanioleren Jorge Prado nærmer sig danskeren.

Med en tid som 4 hurtigste kører i lørdagens kvalifikation var Thomas Kjer Olsen klar til dagens to VM afdelinger ved det Italienske Grand Prix, som blev afviklet på den krævende Pietramurata bane i Trentino.

Danskeren var 5’er fra start i lørdagens 1. VM afdeling, men faldt efter 2. omgang tilbage til 11. pladsen, og inden han på 6. omgang igen fandt ind i rytmen for at begynde sin fremrykning i det 40 kører store felt og her det lykkedes at få sig kæmpet helt frem på 5. pladsen i det 35 minutter lange heat. Spanske Prado vandt foran belgieren Geerts og med franskmanden Vialle på 3. pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I lørdagens 2. VM afdeling kom Thomas Kjer Olsen igen fra start som 5´er, mens at det var Prado der igen gik i front, på 9´ende omgang rykkede Thomas Kjer Olsen forbi belgieren Geerts og frem på 4. pladsen og trekvart henne i det 35 minutter lange heat kørte danskeren sig op på 3. pladsen, men på allersidste omgang blev han hentet af englænderen Watson.

Prado gentog med en sejr,

Geerts kom ind på 2. pladsen, mens Thomas sluttede på 4. pladsen

 Med dagens to kørte VM afdelinger bevarer Thomas Kjer Olsen den samlede 1. plads i kampen om det samlede mesterskab, mens at den regerende verdensmester Jorge Prado nu er rykket frem på 2. pladsen, mens at tyske Jacobi faldt en plads tilbage til 3. pladsen i mesterskabet, hvor indtil nu er 34 kørere der har opnået point.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Årets næste – 9. og 10. VM afdelinger køres igen i Italien, denne gang på Montava banen, Lombardia, og det er i næste weekend.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...