Thomas Warberg gæster Sønderborg med One-man-showet ‘Et storslået menneske’

26. august 2020 Kultur

Thomas Warberg er 27. marts 2021 klar i Alsion med sit nye One-man-show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen, skriver Tajmer Booking, som er arrangør.

Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

Artiklen fortsætter under annoncen

Thomas Warberg gik for et år siden til en optiker, fordi han troede, han var farveblind. Optikeren kunne berolige ham med, at det er han ikke, men at hans opfattelse af farver måske er en smule begrænset. Piger lærer nemlig som børn typisk mange flere farver end drenge.

Så hvor en trøje for drenge måske bare er blå, så kan den for piger være alt fra lyseblå til lavendel. Med andre ord går halvdelen af verdens befolkning måske rundt og tror, at den viden de har, er tilstrækkelig til at udtale sig, mens der findes så mange flere nuancer af sandheden…

Artiklen fortsætter under annoncen

Det oplever vi alle steder i hverdagen, i diskussioner og på sociale medier, hvor alle føler sig berettiget til at bekendtgøre deres holdninger – også selvom de ikke har kendskab til de dybereliggende fakta. Og var det så kun om farver, men ak nej.

“I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn. I dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det.

“For alle har en holdning til alt og mener både, at de har ret og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis, hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

’Et storslået Menneske’ er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på ’Thomas Warberg Comedy Tour ’14’ og ’Thomas Warberg Comedy Tour 16’, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af blandt andre Jyllands-Posten sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Warberg er også kendt fra TV-programmer som Stormester, Live fra Bremen og Klipfiskerne – sidstnævnte kan han igen opleves i på TV2 hele efteråret. Han beriger desuden det Københavnske kulturliv med sin egen ’Warberg Comedy Club’ der flere gange ugentligt byder på egne shows og sceneplads til standuppens øvrige store navne.

Hent billetter på Ticketmaster

Artiklen fortsætter under annoncen

Thomas Warberg – Pressefoto

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...