Ti lokale boksere skal i ringen til Fight Night i Skansen

24. oktober 2019 Kultur

I den seneste tid er trænet intenst i Sønderborg Amatør Bokseklub, så de boksere, der skal i ringen lørdag aften, føler sig helt klar.

“Vi kunne ha’ stillet med flere boksere, men der er jo andre stævner rundt om i landet. Det gør, at det er svært at finde modstandere til alle”, siger trænker René Clausen.

Fra Sønderborg skal Alina Boysen bokse en opvisningskamp og de øvrige kampboksere er: Mads Emil Sandholdt, Ahmad Hamid, Oliver Clausen, Oliver Brommann, Mushtaq Mustaq, Ida Matthiesen, Royed Royed, Shvan Khallo og Mohamed Atris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Bokseklubs Fight Night, bokses i Broager Sparekasse Skansen lørdag aften fra klokken 19:30.

“Det vil være alletiders, hvis der kommer rigtigt mange og bakker vores boksere op”, siger bokseformand Johnny Dehnfeld.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...