Tiderne for byggesagsbehandlinger er stadig nedadgående

28. februar 2019 Erhverv

Mens byggesagsbehandlingstiderne på landsplan bevæger sig en smule over de nationale servicemål efter en stigning i antallet af byggeansøgninger, går det fortsat i den rigtige retning for Sønderborg Kommune, nemlig nedad.

Fra 2017 til 2018 er den gennemsnitlige sagsbehandlingstid for byggesager faldet fra 28 dage til 23 dage i Sønderborg Kommune, mens de nationale servicemål ligger mellem 40 og 60 dage i de forskellige kategorier. Dermed ligger Sønderborg Kommune en del under servicemålene for byggesager.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvom flere byggeansøgninger har betydet længere sagsbehandlingstider i andre kommuner, har vi i Sønderborg Kommune gjort en stor indsats for fortsat at nedbringe sagsbehandlingstiderne”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse. –

“Jeg er rigtig glad for, at vi fortsat kan fremvise lavere sagsbehandlingstider end sidste år, og jeg ser gerne, at denne udvikling fortsætter”.

Foruden fokus på byggesagsbehandlingstider foretager Sønderborg Kommunes Erhvervsservice også en månedlig tilfredshedsundersøgelse i forbindelse med sagsbehandlingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her placerer kommunen sig stabilt med en tilfredshed med serviceniveauet på over 90 procent i en periode på over to år.

Du kan se KLs nye undersøgelse HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...