Tiderne for byggesagsbehandlinger er stadig nedadgående

28. februar 2019 Erhverv

Mens byggesagsbehandlingstiderne på landsplan bevæger sig en smule over de nationale servicemål efter en stigning i antallet af byggeansøgninger, går det fortsat i den rigtige retning for Sønderborg Kommune, nemlig nedad.

Fra 2017 til 2018 er den gennemsnitlige sagsbehandlingstid for byggesager faldet fra 28 dage til 23 dage i Sønderborg Kommune, mens de nationale servicemål ligger mellem 40 og 60 dage i de forskellige kategorier. Dermed ligger Sønderborg Kommune en del under servicemålene for byggesager.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvom flere byggeansøgninger har betydet længere sagsbehandlingstider i andre kommuner, har vi i Sønderborg Kommune gjort en stor indsats for fortsat at nedbringe sagsbehandlingstiderne”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse. –

“Jeg er rigtig glad for, at vi fortsat kan fremvise lavere sagsbehandlingstider end sidste år, og jeg ser gerne, at denne udvikling fortsætter”.

Foruden fokus på byggesagsbehandlingstider foretager Sønderborg Kommunes Erhvervsservice også en månedlig tilfredshedsundersøgelse i forbindelse med sagsbehandlingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her placerer kommunen sig stabilt med en tilfredshed med serviceniveauet på over 90 procent i en periode på over to år.

Du kan se KLs nye undersøgelse HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...