Tidligere direktør for Sønderborg Vækstråd får nyt job

22. oktober 2017 Erhverv

Efter 17 år på Als drager den tidligere direktør for Sønderborg Vækstråd Ole Daugbjerg til Aarhus for at tiltræde en ny stilling som adm. direktør for virksomheden SportsBackup A/S som er Skandinaviens største privatejede golfgrossist.

Det oplyser Ole Daugbjerg på sin Facebookside.

I juni måned valgte Ole Daugbjerg overraskende at stoppe som direktør for Sønderborg Vækstråd for at lade nye kræfter kommer til:

”En ny bestyrelse har valgt, at Sønderborg Vækstråd som organisation skal have en anden profil, og derfor mener jeg også, at direktøren skal have en anden profil. Og når først den beslutning er truffet, så synes jeg, det er bedst med et rent snit, hvor bestyrelsen har tid og ro til at arbejde videre”, forklarede Ole Daugbjerg i juni måned i forbindelse med sin fratrædelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For blot en uge siden valgte Henrik J. Enderlein at forlade posten posten som formand for Sønderborg Vækstråd:

“Vækstrådet blev skabt ved starten af den byrådsperiode, der nu rinder ud. De mål vi satte os, er indfriet. Efter kommunalvalget skal Vækstrådet have en ny aftale med kommunen om de fremtidige mål for de næste fire år, og det er derfor, at tiden nu er rigtig for at give stafetten videre, så dem, der skal indfri målene, også kan være med til at diskutere dem, når de sættes”, udtalte Henrik J. Enderlein i sidste uge.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...