Tidligere fodboldspillere nyder tredje halvleg på Hr. Jessen

25. oktober 2019 Kultur

Fredag aften bliver der holdt en nostalgisk tredje halvleg hos Hr, Jessen på Rådhustorvet i Sønderborg, hvor omkring 80 tidligere fodboldspillere fra det tidligere SB er samlet.

“Det er altid hyggeligt at mødes med drengene igen”, siger Leif Jessen, som er vært i Hr. Jessen.

For at undgå sportskader, sprang de tidligere fodboldspillere både første og anden halvleg over – og lagde ud med at sætte sig til bords med et glas i hånden.

På den måde gik ventetiden på maden glimrende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftenen skal gå med at genopfriske de gamle minder fra stadion, Ringriderpladsen og scoringerne på banen og Zanzibar. Og de tidligere sportsaktive skal mindes dengang, hvor SB bankede AGF.

For et år siden, var spillerne samlet til et lignende arrangement på Hr. Jessen – og holder venskaberne aftenen igennem, så er det ikke utænkeligt, at de samles igen om et år.

Sønderborg Boldklub kom til verden i Sankt Marie Sogn den 24. oktober 1919.

På arkiv.dk ligger der et billede af et af Sønderborg Boldklubs hold – og det er fra 1959 – du kan se det HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...