Tigerbutikken flytter fra Perlegade til Borgen Shopping

11. maj 2017 Erhverv

Tiger flytter fra Perlegade til Borgen Shopping, og forventes at åbne den 1. oktober.

”Vi har længe ønsket at justere butiksmikset og tilføre Borgen et koncept, der supplerer og understøtter de øvrige butikker i centret, og som samtidig appellerer til en bred målgruppe. Det er nu lykkedes, og vi er overbeviste om, at kunderne vil tage særdeles godt imod vores kommende nye butik”, siger Centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Vila og Pieces lukker

I forbindelse med tilførslen af Tiger reduceres antallet af modebutikker, og det er aftalt med Vila og Pieces, at de lukker med udgangen af juli måned. Tiger overtager begge disse lejemål og får med deres nye butik således en flot eksponering overfor den kommende biograf i Borgen.

Flying Tiger Copenhagen er en global kæde med dansk design til tilgængelige priser. Hos Tiger finder man hele tiden nye varer der overrasker, inspirerer og får smilet frem. Produkterne opfordrer til leg, kreativitet og sociale aktiviteter.

Flying Tiger Copenhagen havde ved udgangen af 2016 745 butikker i 30 lande

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...