Tigerbutikken flytter fra Perlegade til Borgen Shopping

11. maj 2017 Erhverv

Tiger flytter fra Perlegade til Borgen Shopping, og forventes at åbne den 1. oktober.

”Vi har længe ønsket at justere butiksmikset og tilføre Borgen et koncept, der supplerer og understøtter de øvrige butikker i centret, og som samtidig appellerer til en bred målgruppe. Det er nu lykkedes, og vi er overbeviste om, at kunderne vil tage særdeles godt imod vores kommende nye butik”, siger Centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Vila og Pieces lukker

I forbindelse med tilførslen af Tiger reduceres antallet af modebutikker, og det er aftalt med Vila og Pieces, at de lukker med udgangen af juli måned. Tiger overtager begge disse lejemål og får med deres nye butik således en flot eksponering overfor den kommende biograf i Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flying Tiger Copenhagen er en global kæde med dansk design til tilgængelige priser. Hos Tiger finder man hele tiden nye varer der overrasker, inspirerer og får smilet frem. Produkterne opfordrer til leg, kreativitet og sociale aktiviteter.

Flying Tiger Copenhagen havde ved udgangen af 2016 745 butikker i 30 lande

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Vivi Brit Nielsen har fået to udvalgsposter

7. december 2021 KV21

Vivi Brit Nielsen blev valgt ind i Byrådet for Venstre og hun har fået to udvalgsposter. En i Sundhedsudvalget samt en i Social-, Senior- og Handicapudvalget. Hun havde også et ønske om at blive en del af Arbejdsmarkedsudvalget, men det har ikke været muligt. Vivi Brit Nielsen fortæller til SønderborgNYT, at hun glæder til, at […]

Læs mere...