Til februar kan du nyde musikken fra Les Miserables i Alsion

29. marts 2021 Kultur

Koncertarrangørerne ser en ende på corona-nedlukningen og flokkes om Koncertsalen i Alsion i sæsonen 2021/22.

Endnu en arrangør, PH Shows, har lagt en stor koncert i Sønderborg.

Denne gang drejer det sig om storslåede ‘The Music of Les Miserables’, der kommer til koncertsalen 3. februar 2022 som led i en Europaturné, skriver kulturforvaltningen.

Cinema Festival Symphonics under ledelse af Stephen Ellery opfører sammen med 15 solister og kor musicalens musik som koncert med ørehængere så som ‘I Dreamed a Dream’, ‘One Day More’, ‘Do You Hear the People Sing’ og ‘On My Own’.

Artiklen fortsætter under annoncen

På en storskærm kører scener fra Tom Fords storfilm fra 2012, der havde blandt andre Anne Hathaway, Hugh Jackman og Russel Crowe på listen over de bærende roller. Førstnævnte vandt en Oscar for sin rolle som Fantine.

Med til koncerten i Alsion er også sangen ‘Suddenly’, der blev komponeret særligt til Hugh Jackmans Jean Valjean i filmen.

Les Miserables er en af de længst kørende musicaler i verden. Den er forlængst blevet kult og mennesker verden over kan genkende den på bare de første to takter.

Billetter kan købes på www.koncertsalenalsion.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...