Til februar kan du nyde musikken fra Les Miserables i Alsion

29. marts 2021 Kultur

Koncertarrangørerne ser en ende på corona-nedlukningen og flokkes om Koncertsalen i Alsion i sæsonen 2021/22.

Endnu en arrangør, PH Shows, har lagt en stor koncert i Sønderborg.

Denne gang drejer det sig om storslåede ‘The Music of Les Miserables’, der kommer til koncertsalen 3. februar 2022 som led i en Europaturné, skriver kulturforvaltningen.

Cinema Festival Symphonics under ledelse af Stephen Ellery opfører sammen med 15 solister og kor musicalens musik som koncert med ørehængere så som ‘I Dreamed a Dream’, ‘One Day More’, ‘Do You Hear the People Sing’ og ‘On My Own’.

Artiklen fortsætter under annoncen

På en storskærm kører scener fra Tom Fords storfilm fra 2012, der havde blandt andre Anne Hathaway, Hugh Jackman og Russel Crowe på listen over de bærende roller. Førstnævnte vandt en Oscar for sin rolle som Fantine.

Med til koncerten i Alsion er også sangen ‘Suddenly’, der blev komponeret særligt til Hugh Jackmans Jean Valjean i filmen.

Les Miserables er en af de længst kørende musicaler i verden. Den er forlængst blevet kult og mennesker verden over kan genkende den på bare de første to takter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes på www.koncertsalenalsion.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...