Til foråret 2022 kan du opleve Tobias Dybvad i Alsion

12. november 2020 Kultur

Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet, spørger Tobias Dybvad i sit nye stand-up-show, Levemand. Her hylder komikeren det positive livssyn. Det viser han eksempelvis gennem historier om hans eget opgør med den ”indre, dumme stemme”, som kan kalder den.

“Man kan simpelthen ikke bo i Danmark og blive i dårligt humør over, at det regner. Så har man gjort det rigtig svært for sig selv”, siger Dybvad i en pressemeddelelse.

Levemand bliver et gensyn med den legende satiriske comedystil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dybvad har for længst gjort op med den bekymrede tilgang til tilværelsen, som han havde med hjemmefra:

“Vi havde ikke så mange penge og når min far skulle skrælle kartofler, gik han meget op i at ramme den rette mængde. Hvis der var kartofler tilovers efter middagen, havde han jo skrællet for mange. Var gryden til gengæld tom, var det også galt, for så havde han lavet for lidt. Og min far gjorde sig jo i virkeligheden bare umage. Men når man ser det udefra som voksen, er det jo skrupskørt. Kog nu bare fire kartofler for meget og lav en kartoffelmad i morgen”, siger Dybvad.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For ellers er der rigtig meget at ærgre sig over, og det er spild af tid”, fortsætter han.

De fleste af os kender nok også typen, der fortæller historier om engang for syv år siden, hvor de fik en bøf, der var for gennemstegt. Mange af os indeholder sikkert en flig af den tendens – i en eller anden grad. Det fede er at tage sig selv i det, bremse sig og grine af det.

“Hvis du en dag står i en lang kø, du er stresset og du synes, at det er super træls, så prøv at lade være med at fortælle andre mennesker om det efterfølgende. Lad være med at trække lorten med gennem hele din dag. Man bliver oprigtigt et gladere menneske af det”, mener Tobias Dybvad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som altid kan man af Tobias Dybvad forvente et gennemarbejdet show med et knaldhøjt teknisk niveau og den stramme og legesyge levering, som han er kendt for.

Får man ikke et mere positivt livssyn af showet, som kommer til Koncertsalen i Alsion den 12. marts klokken 19, er man i hvert fald garanteret halvanden times godt humør.

Billetten finder du på Koncertsalen Alsions hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk