Til Julebal i Augustenborg

12. december 2015 Augustenborg

topIgennem nogle uger har rygterne lydt at julemanden ville være til at finde i Kultursalen i Augustenborg lørdag eftermiddag. Netop derfor havde en en god stak børn og barnlige sjæle sat kursen mod Kultursalen, for at se om rygterne talte sandt. Og jo, sandelig nok, julemanden havde skam fundet vej helt fra Grønland og helt ned til Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som alle børn godt ved, så er det sådan, at når julemanden er her, så er det garanti for god og hyggelig stemning. Og det var skam heller ingen undtagelse i Augustenborg. Børnene fløj rundt om juletræet og legede, mens de voksne fik sig en æbleskive og en kop kaffe.

Men ingen juletræsfest uden at man har danset om juletræet på den rigtige måde og derfor satte julemanden gang i både børn og voksne. På den måde kom alting til at foregå helt efter traditionerne.

 

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...