Til september kan du hygge dig til en koncert med Poul Krebs

11. august 2020 Kultur

Musikglade sønderjyder kan glæde sig til en koncertoplevelse af de heltstore, når Poul Krebs med band lægger vejen forbi Nordborg Slot fredag den 4. september. Det er foreningen Olferts Venner, der står bag koncerten, som er det første arrangement siden landet lukkede ned på grund af Covid-19.

Poul Krebs’ jubilæumsturné ’Små Sensationer’ blev som så meget andet aflyst og udskudt i forbindelse med Covid-19. Derfor er det med stor glæde, Olferts Venner er lykkedes med at stable en intimkoncert med den legendariske musiker og sangskriver på benene.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Efter et meget stille forår i Coronaens tegn, glæder vi os mere end nogensinde til at invitere musikglade sønderjyder til koncert. At vi tilmed har Poul Krebs på plakaten gør det ikke mindre stort, og vi håber mange har lyst til at gøre os selskab til en aften med én af de helt store danske musikere,” lyder opfordringen fra Hans Skov Petersen, som er formand for Olferts Venner.

Dørene åbner klokken 18:00 og fra 19:00 varmer den sønderjyske duo, Tim Hansen & Bente Nissen, op under publikum med folkekære viser og underholdende anekdoter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tim Hansen er kendt som visesanger og har optrådt med danseorkestret ’HAIMONS’, mens Bente Nissen nok er
mest kendt fra sine dage i pigegruppen VOS, som i mere end 30 år turnerede land og rige rundt med kendte sange som ’Te Ringerien’ og ’E Spritte’, skriver Olferts Venner i en pressemeddelelse.

Poul Krebs går på scenen med band klokken 20:00.

Udendørskoncerten spilles i de smukke omgivelselser ved Nordborg Slot.

Billetterne til koncerten koster kr. 295 og kan købes på Billetsalg.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Pressefoto: Poul Krebs

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...