Tilflyttere fra andre lande mødtes på hesteryg

19. september 2016 Broager

Omkring 40 mennesker fra vidt forskellige steder i verden mødtes søndag til en ride-event på Broagerlands Rideklub.

Fælles for alle deltagerne var, at de er tilflyttere. Der var bl.a. deltagere fra Indien, Kina, Tyskland, Østrig og Mexico. Nogle af deltagerne arbejder på virksomheder, andre studerer på Alsion og nogle er flyttet til hertil, fordi deres ægtefælle har fået arbejde.

Ideen med rideeventen var at skabe et sted, hvor tilflytterne kunne mødes og udvide deres sociale netværk. Samtidig blev de introduceret til lokalområdet og lærte en ny forening og aktivitet at kende, skriver Boragerland Rideklub i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rideklubben havde udvalgt fem heste, som gæsterne hjalp med at gøre klar og sadle op. Derefter fik de prøvet ringridning og ponygames og til sidst en tur på sansestien.

Eftermiddagen blev sluttet af med bl.a. ringriderpølser og kage.

”Det har været en rigtig dejlig dag, hvor både gæsterne og vores hjælpere har fået en dejlig oplevelse”, siger rideklubbens formand Lisa Nielsen.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...