Tilløb til Danmarks Største Damefrokost

15. marts 2014 Frivillige

Lørdag morgen startede billetsalget til årets udgave af Damefrokosten. Billetterne blev solgt efter først til mølle princippet i

Så skal "campingpladsen" bare lige ryddes.

Så skal “campingpladsen” bare lige ryddes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsion, så en rigtig stor skare kvinder har haft fornøjelsen af at stå, sidde og ligge i kø. De første dukkede frem foran Alsion allerede 19:45 fredag aften, så de kunne være sikre på, de skal med, når indgangen til Damefrokosten åbnes den 31. maj på Ringriderpladsen.

– Det er kun et bestemt antal billetter og når der er udsolgt, så er det bare sådan, siger en af kvinderne til Sønderborg Nyt. Klokken cirka 8:30 kunne hun købe otte billetter, som hun havde planlagt.

– Vi er en flok veninder, så havde jeg ikke fået otte billetter, så havde jeg ikke købt nogen, siger hun. Netop det, at veninder kommer i flokke, gør stemningen helt forrygende. Alle er indstillet på at more sig selv og alle de andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ventetiden blev brugt på at snakke hatte, fordi det er en udfordring at lave en hat, der tager afsæt i 1864.

Læs mere om Byfesten på: http://byfesten-i-sonderborg.dk/

Grisefest

Allerede onsdag den 28. maj går det løs med Byfestens Grisefest, hvor 250 deltagere kan nyde vildsvin fra Detlef og danse frem til klokken 02 til musikken fra Tip Top Duo. Her må herrerne gerne være med.

Billetterne sælges på Byfestens hjemmeside og via Byfestens facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder af de morgenfriske kvinder:

Knap

Skrevet af: Ole [email protected]
>