Tilløbet til WoodSculpture er i gang

14. juni 2019 Kultur

Fredag er der fuld gang i forberedelserne til dette års udgave af WoodSculpture, hvor inviterede kunstnere skal forvandle egestammer til kunstværker.

Det er ottende gang, Slotskajen skal huse den skabende proces, der bliver fulgt at både sønderborgensere og turister, som synes det er spændende at opleve tilblivelsen af en skulptur.

På pladsen er der telte, hvor børn kan prøve deres kunstneriske talenter af – og SOS Børnebyerne har en café, hvor der kan købes kaffe, te og kage med mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år doneres træskulpturerne ikke væk, men de stilles ud på Kær Vestermark, hvor kommunen har planer om at lave et Center for Verdensmål.

Træskulpturerne kommer til at afspejle Verdensmålene.

Søndag klokken 13 står de inviterede kunstnere på Slotkajen, hvor borgmesteren byder velkommen – og kort efter begynder de at forme deres værker.

Du kan se ungens Woodsculptureprogram HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...