Tilløbet til WoodSculpture er i gang

14. juni 2019 Kultur

Fredag er der fuld gang i forberedelserne til dette års udgave af WoodSculpture, hvor inviterede kunstnere skal forvandle egestammer til kunstværker.

Det er ottende gang, Slotskajen skal huse den skabende proces, der bliver fulgt at både sønderborgensere og turister, som synes det er spændende at opleve tilblivelsen af en skulptur.

På pladsen er der telte, hvor børn kan prøve deres kunstneriske talenter af – og SOS Børnebyerne har en café, hvor der kan købes kaffe, te og kage med mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år doneres træskulpturerne ikke væk, men de stilles ud på Kær Vestermark, hvor kommunen har planer om at lave et Center for Verdensmål.

Træskulpturerne kommer til at afspejle Verdensmålene.

Søndag klokken 13 står de inviterede kunstnere på Slotkajen, hvor borgmesteren byder velkommen – og kort efter begynder de at forme deres værker.

Du kan se ungens Woodsculptureprogram HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...