Tilmeld dig ’Vi cykler til arbejde’

7. marts 2019 Samfund

I maj måned ruller Danmarks største cykelkampagne ‘Vi cykler til arbejde’ igen ud over hele landet og igen i år har deltagerne mulighed for at konkurrere med kollegaer om at have flest cykeldage i løbet af maj måned.

Formålet er at få flere til at cykle i hverdagen, fordi en daglig cykeltur har mange fordele. Cyklende borgere er sundere, har mere energi og færre sygedage – men samtidig er cykling også den transportform, som er med til at reducere CO2-udledningen væsentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil gerne have flere til at cykle i deres dagligdag, fordi der er mange fordele ved at droppe bilen. Det er sundt, der er mange penge at spare på brændstof, og man får en sjov konkurrence med kollegerne”, fortæller Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget, til ProjectZero.

Helge Larsen opfordrer samtidig til, at man tager udfordringen til sig, danner et hold med sine arbejdskolleger og ser, hvor mange ’cykeldage’ man kan drive det til”.

I Sønderborg-området støtter kommunen og ProjectZero særligt op om kampagnen. Det sker ved at invitere alle deltagerne til tre morgenmadsevents i løbet af maj i henholdsvis Guderup, Gråsten og Sønderborg. Cykelmåneden afsluttes på festlig vis den 17. juni med en stor cykelfest på Idrætshøjskolen, hvor der også er præmieoverrækkelse.

Alle, der ønsker at deltage i eventen kan tilmelde sig her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk