Tilmeld dig ’Vi cykler til arbejde’

7. marts 2019 Samfund

I maj måned ruller Danmarks største cykelkampagne ‘Vi cykler til arbejde’ igen ud over hele landet og igen i år har deltagerne mulighed for at konkurrere med kollegaer om at have flest cykeldage i løbet af maj måned.

Formålet er at få flere til at cykle i hverdagen, fordi en daglig cykeltur har mange fordele.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cyklende borgere er sundere, har mere energi og færre sygedage – men samtidig er cykling også den transportform, som er med til at reducere CO2-udledningen væsentligt.

“Vi vil gerne have flere til at cykle i deres dagligdag, fordi der er mange fordele ved at droppe bilen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er sundt, der er mange penge at spare på brændstof, og man får en sjov konkurrence med kollegerne”, fortæller Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget, til ProjectZero.

Helge Larsen opfordrer samtidig til, at man tager udfordringen til sig, danner et hold med sine arbejdskolleger og ser, hvor mange ’cykeldage’ man kan drive det til”.

I Sønderborg-området støtter kommunen og ProjectZero særligt op om kampagnen.

Det sker ved at invitere alle deltagerne til tre morgenmadsevents i løbet af maj i henholdsvis Guderup, Gråsten og Sønderborg. Cykelmåneden afsluttes på festlig vis den 17. juni med en stor cykelfest på Idrætshøjskolen, hvor der også er præmieoverrækkelse.

Alle, der ønsker at deltage i eventen kan tilmelde sig her..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...