Tilmeld jer Dyvig Bådelaugs Last Fight inden midnat

21. september 2020 Kultur

Dyvig Bådelaug, der ligger smukt placeret på Nordals, holder traditionen tro kapsejladsen Last Fight lørdag den 26. september, hvor den maritime stemning stiger når det sejlglade folk mødes i havnen.

Last Fight er en årlig tilbagevenden kapsejlads, hvor sejlerne fra Dyvig Bådelaug inviterer sejlere fra hele Syddanmark og Nordtyskland til en festlig afslutning på sejlsæsonen.

Last Fight 2020 bliver, en distance sejlads, som man kan deltage i på tre forskellige måder:

Kapsejler

Artiklen fortsætter under annoncen

Der sejles efter kapsejladsreglerne. Hvis der er vind nok, bliver deltagerne i denne gruppe sendt ud på en længere bane end de øvrige sejlere.

2-star race

I dette løb må der kun være to personer ombord. Der bliver sejlet på tursejlernes bane.

Tursejler

Er for sejlere som ikke har målerbrev til deres båd. Der sejles på en bane som går rundt om Barsø. Er der god vind, bliver den forlænget til en bøje, som ligger lidt nord for Als. Denne sejlads er blevet en stor succes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver en speciel udgave i Coronaens skygge. Alle sejladser gennemføres i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer.

Sidste frist for tilmelding i dag, mandag, klokken 24:00.

Du kan læse det udførlige program og tilmelde dig på Dyvig Bådelaugs hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...