Tilmeld jer Familieræset i Universe

8. maj 2018 Nordborg

Sved på panden og fysisk aktivitet er vigtigt uanset alder.

Og når man kombinerer det med sjov leg og hyggeligt samvær med hele familien, bliver det ekstra godt!

Derfor arrangerer Børneulykkesfonden og Universe årets sjoveste løb,

Familieræs, der holdes i Universe lørdag den 2. juni.

Foruden at få pulsen op og bevæget kroppen har familieløbet til formål at styrke mere socialt og aktivt samvær på tværs af generationerne.

Løbet er for hele familien!

Ruten strækker sig over 1000 meter, som børnene gennemfører sammen med deres bedsteforældre, forældre, onkler, kusiner eller andre, skriver Universe i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samværet er i højsædet, og derfor handler det ikke om at komme hurtigst over målstregen. Derimod handler det om at have det sjovt og gennemføre noget sammen, som man kan tænke tilbage på, snakke om og grine af.

Sjove aktiviteter for hele familien

Udover selve løbet vil der være flere sjove aktiviteter, som hele familien kan lave sammen. I kan bl.a. slippe kreativiteten løs i telt fyldt med bObles tumledyr, udfordre hinanden i hvem der kan sjippe flest gange uden pause, eller træd op på et par stylter og gå afsted. Mulighederne er mange!

Artiklen fortsætter under annoncen

Med en indgangsbillet til Universe er det gratis at deltage i løbet. Inden løbet uddeles der løbeposer med refleksveste og andre overraskelser, mens man efter løbet får udleveret en flot medalje og et diplom for den flotte indsats.

Læs mere om løbet i Universe og tilmeld dig HER på bedsteræs.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...