Tilmeld jer VI CYKLER TIL ARBEJDE

3. april 2018 Uncategorized

Gør som 60.000 mennesker gjorde sidste år og tilmeld dig sammen med et hold af kolleger til Cyklistforbundets store dyst VI CYKLER TIL ARBEJDE 2018.

Måske bliver det jeres hold, der vinder spændende rejser fra Ruby Rejser, nye cykler fra SCO og meget mere. VI CYKLER TIL ARBEJDE er for både nye og erfarne hverdagscyklister.

Man kan deltage med alle cykler – også elcykler, og der konkurreres hverken om at cykle hurtigst eller længst, men om at cykle flest dage.

Sønderborg Kommune bakker op omkring VI CYKLER TIL ARBEJDE og Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget, håber at rigtig mange vil springe på cyklen og være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

”For nylig viste Sundhedsstyrelsens Nationale Sundhedsprofil, at danskernes sundhed rasler ned – blandt andet fordi vi bevæger os for lidt. Og det gælder også i Sønderborg Kommune. Vi har færre, der motionerer og flere, der er overvægtige. Hertil kommer, at det er 100 procent CO2-neutralt, at transportere sig rundt på en cykel. Så der er masser af gode grunde til at hoppe på cyklen i maj – og fortsætte resten af året”, siger Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Gratis morgenmad til cyklisterne

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune byder på morgenmad til alle, der cykler på arbejde i maj.

Ikke hver dag, men den 14. maj i Gråsten, den 16. maj på Rønhaveplads i Sønderborg og den 23. maj i Guderup. Og der sluttes af med en stor cykelfest den 18. juni. Lige som sidste år deltager Helge Larsen selv i VI CYKLER TIL ARBEJDE med et hold fra Sønderborg Statsskole. Han vil også forsøge, at møde op på cykel, når der er fælles morgenbrød i Gråsten, Sønderborg og Guderup.

Sunde medarbejdere kan ses på bundlinjen

Artiklen fortsætter under annoncen

For virksomheder er der god økonomi i at bakke op om cyklende medarbejdere.

Hver gang en medarbejder skifter passiv transport ud med cykling, kan det mærkes på bundlinjen.

Virksomheden sparer fem sygedage pr. medarbejder om året, viser beregninger.

Tilmelding til VI CYKLER TIL ARBEJDE er åben HER på LINKET frem til den 20. april.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...