Tina Dickow udskyder sin koncert i Sønderborg

2. december 2021 Kultur
Tina Dickow. Pressefoto
Tina Dickow. Pressefoto

Det er lavpraktiske udfordringer i forbindelse med udgivelsen af et nyt album, der er årsagen til ændringen i datoerne. Dermed kan vi udover Dickows kendte og populære materiale også glæde os til at høre hendes nye, skønne sange ved koncerterne.

Tina Dickow vil nå at have sin næste plade udgivet, inden hun tager på tur rundt i landet – og derfor udskyder hun sit besøg i Sønderborg i 2022 til den 4. november

Ticketmaster har udsendt mail til alle, som har købt billetter, med anvisning på, hvordan man kan genudskrive sine billetter med de nye datoer, men det er ikke afgørende. Købte billetter kan godt bruges som de er, skriver Kultur i Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har været ret forskånet for at skulle udskyde koncerter hér det sidste halvandet års tid, og så lige netop som tingene de er nogenlunde oppe at køre igen, så kommer det: Jeg er nødt til at udskyde den første del af min forårs-turné, nemlig den jyske del”, siger Tina Dickow i en pressemeddelelse.

”Jeg er så ked af at skulle gøre det hér, men jeg står med et album, som jeg glæder mig vanvittig meget til at dele med jer og tanken om at skulle ud at spille de hér nye sange, inden I for alvor har hørt dem, inden I har lært teksterne og korstemmerne, det piner mig simpelthen for meget”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...