Tirsdag aften tager komiteen stilling til Ringriderfesten 2021

27. april 2021 Kultur
Ringriderformand Jes Andersen.
Ringriderformand Jes Andersen.

Ringriderfestens komité mødes tirsdag aften, hvor de vil være klædt på til at beslutte, hvad de gør med årets udgave af Ringriderfesten.

Ringriderfesten 2020 blev med lokale ringridninger og en finaleridning – og i stedet for en kæmpe udgave af Herrefrokosten, så spredte sig herrerne sig ud i haver, restauranter og virksomhedslokaler og frokosten blev kædet sammen online.

“På mødet beslutter vi, hvad vi gør – og det kan jo være med mindre ringriderstævner, hvor rytterne kvalificerer sig til en finale som sidste år. Og det kan igen blive mindre herrefrokoster”, siger Ringriderfestens formand, Jes Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kender vilkårene og snakker om, hvad der kan lade sig gøre – og så ser vi på, om der er økonomi i det”, siger Ringriderfestens formand.

Broager Ringriderforening har aflyst deres ringridning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...