Tirsdag er der Familie-julekoncert i Koncertsalen

25. november 2020 Kultur

Hele familien er garanteret en aften med julesjov og den allerbedste musik til at få alle i et julehumør, der vil vare hele december. På tirsdag klokken 18:30 spiller Sønderjyllands Symfoniorkester juletoner, som vi alle kender, blandt andet musik fra Nøddeknækkeren, de tager også på kanetur med Mozart og det bliver heller ikke jul uden Jingle Bells.

Kalle Mathiesen guider publikum gennem koncerten med sin helt unikke humor, der rammer både børn og voksne. Man ved aldrig, hvad Kalle kan finde på af skøre indslag, når han går på scenen med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kalle Matthiesen gæstede orkestret tilbage i 2017 til tre meget populære børnejulekoncerter, hvor han tryllebandt både publikum og orkester med sin finurlige spillestil og morsomme gøgleri.

Det skriver Sønderjyllands Symfoniorkester i en pressemeddelelse.

Med sin altid eksisterende og aldrig hvilende kreativitet, er han en ener på den danske musikscene. Han giver alt hvad remmer og tøj kan holde og man kan umuligt være den samme efter et af hans shows.

Gennem mange år, har han opbygget sin helt egen stil og afprøvet grænser med gadeshows og shows rundt omkring i verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Corona: Intet nissekor i år

Corona-restriktionerne og retningslinjerne betyder desværre, at orkestret i år ikke – som oprindeligt planlagt –  kan optræde med nissekor.

Forhåbentlig er situationen anderledes næste år og orkestret kan invitere en masse sangglade skolebørn til at medvirke i familiejulekoncerterne igen.

Koncertbilletterne finder du på symfoniorkestrets hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk