To ekstra borgermøder om Byliv-planen

11. december 2014 Erhverv

Borgerne får chancen for at uddybe deres høringssvar, der er sendt i forbindelse med den store trafikplan, som kommunen sendte i høring.

Teknik- og Miljøudvalget har i denne uge kigget nærmere på de over 100 høringssvar og de mere end 50 reaktioner på Facebook i forbindelse handel3med planen for Byliv og infrastruktur. Udvalget kalder det meget glædeligt, at borgerne engagerer sig aktivt i byudviklingen og involverer sig i planlægningen, og vil med  to borgermøder sikre, at der ikke er misforstået noget i forhold til høringssvarene.

“Borgermøderne holder vi med andre ord for, at de, der har indleveret høringssvar, kan komme og uddybe dem. Vi får også mulighed for at stille spørgsmål”, siger Frode Sørensen, formand for teknik- og miljøudvalget.

Der er således ikke tale om en ny høringsrunde, men derimod om mulighed for at dykke dybere ned i de høringssvar, der allerede er kommet. Hvis det viser sig, at høringssvarene ændrer radikalt på strategiforslaget, vil der komme en ny høringsrunde, men det bliver i givet fald først om nogle måneder.

Uddybningen af hørinssvarene sker på et borgermøde i Sønderborg Bibliotek den 18. december kl. 16 – 18 og igen i Rådhusets forhal den 6. januar samme tid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...