To gange 300.000 kroner til Sønderborg Iværksætter Service

2. oktober 2018 Erhverv

De to største private virksomheder i Sønderborg-området har besluttet at fortsætte med at yde økonomisk støtte til arbejdet i Sønderborg Iværksætter Service.

Begge har valgt at give 300.000 kroner til iværksætterindsatsen både i 2018 og 2019.

”Det er utrolig vigtigt for os, at vi har opbakning fra Sønderborg-områdets private erhvervsliv og det gør, at vi kan fortsætte med at tilbyde en iværksætterindsats på et højt niveau. Vi er derfor særdeles glade for, at Linak og Danfoss har valgt at støtte vores arbejde for en to-årig periode”, siger Vækstrådets direktør, Michael Hamann i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om baggrunden for den fortsatte støtte til Sønderborg Iværksætter Service siger Peter Mads Clausen:

“Som formand for Bitten & Mads Clausens Fond finder jeg det vigtigt at fremme mulighederne for iværksætteri i Sønderborg. Vækstrådet har siden 2015 haft en selvstændig enhed med netop det fokus og kan i dag tælle over 650 iværksættere i Sønderborg. Det er positivt, for innovative og modige iværksættere skaber udvikling og beskæftigelse i vores område. Det er til gavn for os alle og dermed helt oplagt for Bitten & Mads Clausens Fond at støtte”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Iværksætter Service har sine aktiviteter på Ellegårdvej i Sønderborg, der stort set er fuld belagt med iværksættere.

Iværksættere, der har adresse andre steder, får også hjælp ved Sønderborg Iværksætter Service.

Derudover er der konkrete tiltag, hvor Sønderborg Iværksætter Serice indgår i et samarbejde, som f.eks. Start-Up Alsion, der er et samarbejdsprojekt mellem SDU, EASV og Sønderborg Iværksætter Service.

Her er målet at fremme iværksætteri på tværs af videregående uddannelser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk