To lærlinge fra EUC Syd og Danfoss skal hædres med flotte priser

1. oktober 2020 Erhverv

To lærlinge fra Sønderborg er blandt prismodtagerne, når ML-Prisen 2020 uddeles fredag.

Det er 18. år i træk, at Metalindustriens Uddannelsesudvalg uddeler ML-Prisen til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge. Prisoverrækkelsen, der er en af de vigtigste hyldester af faglærte, finder sted i Industriens Hus i København.

Lars Alfred Andresen har gået på EUC Syd og været i lære hos DANFOSS POWER ELECTRONICS. Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden, skriver Metalindustriens Uddannelsesudvalg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Lars Alfred Andresen kom til faget med en anden faglig baggrund og en arbejdsskade i bagagen. Det har givet ham nogle udfordringer, men han har arbejdet med oprejst pande gennem hele sin læretid. Med sin kompromisløse indstilling til service og support har han været en person, man kunne regne med både fagligt og personligt. Han har sat et kæmpe aftryk hos kunder og kolleger”, skriver EUC Syd og Danfoss i indstillingen.

”Jeg er lidt af en perfektionist. Min basisviden på området var ikke særlig god, da jeg begyndte på Danfoss, men jeg har udviklet mig med vilje og ansvarlighed”, siger Lars Alfred Andresen fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Emil Wismann Kirkebæk-Jensen fra Gråsten har gået på EUC Syd og været i lære hos DANFOSS POWER ELECTRONICS.

”Alle der har mødt Emil Wismann Kirkebæk-Jensen, kender ham som enormt energisk, engageret og passioneret. Det gælder både fagligt og socialt. Han ser muligheder, hvor andre måske ser begrænsninger og han besidder en kombination af sociale kompetencer, passion for IT, gåpåmod og kreativt arbejde med sans for kvalitet, og det gør ham til en unik lærling”, skriver Danfoss og EUC Syd i indstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv giver Emil Wismann Kirkebæk-Jensen følgende bud på, hvorfor netop han har skilt sig ud blandt de mere end 200 indstillede.

”Jeg har brændt for faget, siden jeg var barn, hvor jeg udskiftede pc-drev og harddiske og eksperimenterede med hardware. En gang sad jeg på mit værelse, og så virkede min computer perfekt. Der tænkte jeg, hvad skal jeg så lave nu? Jeg elsker teknisk fejlsøgning”, siger han.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 Erhverv, Sønderborg

Ungt par ved roret på The Grand Café på Rådhustorvet

29. september 2022 Erhverv

Hos The Grand Café på Rådhustorvet skydes efteråret i gang med et helt nyt koncept, og fra i morgen, fredag, vil der derfor være spareribs ad libitum på deres menukort hver fredag og lørdag i hele oktober måned. Det er de nye medejere, Freja Stage og Michael Ravnsbjerg Holm, der har valgt at udvide menukortet […]

Læs mere...