To nye medarbejdere i Broager Sparekasse

7. juni 2016 Erhverv

Broager Sparekasse har udvidet mandskabet med to nye medarbejdere – og den, der bliver mest synlig for Broager Sparekasses mange kunder er privatkunderådgiver Susanne Erichs, der begyndte i onsdags.

Hun har mere end 27 års erfaring, som hun er klar til at bruge i Broager Sparekasse, hvor hun allerede har sin egen privatkundeportefølje.

“Jeg skal hjælpe privatkunderne med deres økonomi – og det betyder rådgive ved boligkøb, opsparing, pension og så videre”, siger Susanne Erichs til SønderborgNYT. Hun tilføjer, at hun også holder øje med, om hendes kunder kan have fordel ved at omlægge deres sparekasselån.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og lige nu handler det jo om at servicere de kunder der skal til udlandet og holde ferie. Vi bestiller den fremmede valuta de har brug for – og vi sørger for, at de har de rigtige hævekort”, siger Susanne Erichs, som har bemærket, det gør en forskel at være i en lokalt forankret sparekasse.

“Forleden var der en, der foreslog en ændring i arbejdsgangen. Og den blev forslået til ledelsen og ført ud i livet senere samme dag. Det er jo helt fantastisk at opleve, at man straks kan prøve medarbejderes ideer af”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansat til at jonglere med ord

Broager Sparekasse sender jævnligt pressemeddelelser ud – og der sendes også breve eller mails til kunder. Sparekassen har også en hjemmeside, der fortæller om alt det, som Broager Sparekasse kan.

Altså har Broager Sparekasse brug for at henvende sig til nuværende og kommende kunder i et sprog, der straks bliver forstået.

“Jeg har gennem den seneste måned arbejdet sammen med Jørgen Terp, der tager sig af marketingsopgaver i Broager Sparekasse”, siger Pernille Beck, som er sparekassens nye kommunikationsmedarbejder. Hun har de seneste fire år været hos Peter Rathje og ProjectZero, hvor hun har arbejdet med forskellige projekter inden for klimarigtig omstilling, markedsføring og kommunikation.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Arbejdsfordelingen mellem Jørgen Terp og jeg er, at han tager sig af det mere grafiske og jeg sætter ordene sammen til de tekster, som vi skal ud med”, siger hun.

“Når jeg bestemte mig for at sige farvel til ProjectZero, som er en rigtig god arbejdsplads, så er det for at prøve at arbejde med noget mere konkret og håndgribeligt – og det er de udfordringer, der er i Broager Sparekasse. Arbejdet i ProjectZero er mere abstrakt”, siger Pernille Beck.

I Broager Sparekasse ser hun hurtigere effekten af sit arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jobskiftet skete ikke impulsivt.

“I mit tidligere job har jeg flere gange mødt Broager Sparekasses underdirektør Morten Vestergaard og det er via ham, jeg kom med på sparekassens hold. Der blev oprettet en ny stilling”, siger hun.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...