To piger fra Nydamskolen ved næsten alt om drikkevand

6. juni 2019 Samfund

To kvikke piger fra Nydamskolen, Mie Koch Sørensen og Camilla Hjorth, ved mere om drikkevand end de fleste.

De var to af kun otte, som svarede rigtig på alle spørgsmål, da Vand&Natur deltog i Bæredygtighedsfestivalen med en quiz om drikkevand.

163 skoleelever svarede på quizzens spørgsmål om blandt andet hvor mange vandværksboringer, der er i kommunen, hvordan man bør fjerne ukrudt og hvad et grundvandsmagasin er.

Formand for Teknik- og Miljøudvalget, Aase Nyegaard, mødte de to piger på Rådhustorvet og overrakte dem hver en taske fra Rent Vand og sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er virkelig imponeret over jeres viden. Bliv ved med at interessere jer for klima og miljø og smit gerne jeres kammerater med interessen. Det har vi brug for, så vi kan blive ved med at have rent drikkevand i vores vandhaner”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Coronasmittede er igen steget

27. oktober 2021 COVID-19

I Sønderborg Kommune er der lige nu 67 personer, som gennem den seneste uge er smittet med Corona.Forleden sagde sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT: Han har endnu ikke set tallene fra mandag. “Det er i Sønderborg, som det er andre steder. Antallet af smittede stiger og det er ikke overraskende”. Genåbningen af samfundet har ikke […]

Læs mere...