To talentgrupper spiller i Sønderborghus på torsdag

7. maj 2019 Kultur

Quasar er Region Syddanmarks svar på ‘Karrierekanonen’, hvor de regionale spillesteder og Jelling Musikfestival samarbejder om at talentudvikle og støtte unge kunstnere med blandt andet mentorordninger, koncertmuligheder og workshops, skriver Sønderborghus.

Quasar krones af en konkurrence, hvor finalen foregår på JellingMmusikfestival. Men inden finalisterne vælges ud, skal de ud og spille showcases på nogle af de regionale spillesteder, og man kan  opleve to mulige finalister i Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det ene band er At Ease, som spiller alternativ funk-rock/R&B og har spillet sammen i et års tid.

Uortodoks Gruppe, er det andet band og det er den perfekte samling af sommerpop, hygge og dejlige minder. Musikken er centreret omkring alt det, de unge kan relatere til: Damer, Booze og lækkert li’r.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...