To talentgrupper spiller i Sønderborghus på torsdag

7. maj 2019 Kultur

Quasar er Region Syddanmarks svar på ‘Karrierekanonen’, hvor de regionale spillesteder og Jelling Musikfestival samarbejder om at talentudvikle og støtte unge kunstnere med blandt andet mentorordninger, koncertmuligheder og workshops, skriver Sønderborghus.

Quasar krones af en konkurrence, hvor finalen foregår på JellingMmusikfestival. Men inden finalisterne vælges ud, skal de ud og spille showcases på nogle af de regionale spillesteder, og man kan  opleve to mulige finalister i Sønderborghus.

Det ene band er At Ease, som spiller alternativ funk-rock/R&B og har spillet sammen i et års tid.

Uortodoks Gruppe, er det andet band og det er den perfekte samling af sommerpop, hygge og dejlige minder. Musikken er centreret omkring alt det, de unge kan relatere til: Damer, Booze og lækkert li’r.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...