Tobias byder på fællessang og leg med ord

25. oktober 2021 Kultur
Tobias-Trier. Foto: Tobias-Fonsmark
Tobias-Trier. Foto: Tobias-Fonsmark

På biblioteket i MultiKulturhuset kan du på torsdag klokken 19 opleve et musikalsk foredrag af Tobias Trier om Leonard Cohen

Med udgangspunkt i Leonard Cohens populære sange som Hallelujah, Bird on the Wire og Ain’t no cure for love, inviterer Tobias Trier publikum indenfor i ’Tower of Song’ og byder op til fællessang og leg med ord i sangskriverens værksted.

Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Med eksempler fra egen sangskat afslører Tobias Trier en række Cohen-inspirerede værktøjer, som han benytter i sit arbejde som sangskriver. Anført af Cohens lyriske virkemidler og input fra publikum vil han demonstrere, hvordan værktøjerne kan bruges til at improvisere poetiske sange spontant.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vær beredt på en musikalsk, opløftende og underholdende oplevelse. Undervejs er der referencer til Tobias Triers opvækst som barn af kunstnerkollektivet Røde Mor.

Der er billetter på bibliotekets hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...