Tørfisk giver koncert i Kultursalen i oktober

6. august 2021 Kultur

TØRFISK fejrer deres 40-års jubilæum med en jubilæums Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Nu er chancen der igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag

”Sidst TØRFISK var forbi, blev det en festlig aften, og det kan vi godt love at det bliver igen”, siger Poul Andersen, musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Og ud over at vi glæder os til at byde TØRFISK velkommen igen, så kan man, lige som sidst, varme op med en lækker Koncertbuffet fra Sandvejs inden koncerten.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så der er noget at glæde sig til, for TØRFISKs koncert vil blive en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt Vesterhav af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle, gode sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger:

”Vi mønstrer ikke mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”.

Og der er netop det, som de gamle numre er bygget op over.

På gensyn til TØRFISK i Augustenborghallerne, 30 oktober kl. 20.00 – Buffet kl. 18.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes på Kultursalens hjemmeside .

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...