Tørfisk-koncert i Augustenborg – der er også plads til dig

8. oktober 2019 Kultur

Kulturfolkene i Midtals Idrætsforening er i fuld gang med at sælge billetter til en koncert-satsning med nordjyske Tørfisk – og salget til musikaftenen den 26. oktober klokken 20 går glimrende.

“Lige nu har vi solgt 456 billetter, så der er ‘kun’ små 150 tilbage”, siger Poul Andersen fra Midtals Idrætsforenings kulturhold. Han fortæller videre, at han er meget lettet.

“Det er en satsning at invitere Tørfisk, men heldigvis ser det ud til, at koncerten tjener sig hjem”, siger Poul Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han og de andre i kulturudvalget har ikke kommunen eller andre til at tage del underskuddet, men skal selv dække det med foreningens egne penge.

Du kan også komme med

Hvis du synes, irsk musik er dejligt og også når der synges muntre, danske tekster til den irske musik, så er Tørfisk lige noget for dig.

Inden koncerten, der spilles i Augustenborg Hallerne, kan du varme op med buffet fra Sandvej.

Du kan købe din billet og buffet HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...