Tørfisk-koncert i Augustenborg – der er også plads til dig

8. oktober 2019 Kultur

Kulturfolkene i Midtals Idrætsforening er i fuld gang med at sælge billetter til en koncert-satsning med nordjyske Tørfisk – og salget til musikaftenen den 26. oktober klokken 20 går glimrende.

“Lige nu har vi solgt 456 billetter, så der er ‘kun’ små 150 tilbage”, siger Poul Andersen fra Midtals Idrætsforenings kulturhold. Han fortæller videre, at han er meget lettet.

“Det er en satsning at invitere Tørfisk, men heldigvis ser det ud til, at koncerten tjener sig hjem”, siger Poul Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han og de andre i kulturudvalget har ikke kommunen eller andre til at tage del underskuddet, men skal selv dække det med foreningens egne penge.

Du kan også komme med

Hvis du synes, irsk musik er dejligt og også når der synges muntre, danske tekster til den irske musik, så er Tørfisk lige noget for dig.

Inden koncerten, der spilles i Augustenborg Hallerne, kan du varme op med buffet fra Sandvej.

Du kan købe din billet og buffet HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet gjorde noget ved kørslen i gågaden

28. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag fra klokken 13:15 og to timer frem var politiet i gågaden i Sønderborg og deres ‘tryghedsskabende indsats’ havde fokus på cyklister og andre kørende, som ikke ser noget forkert i at køre i en gågade. “Der er bøder på vej til fem cyklister, fire elløbehjuls-brugere og en enkelt person, som kørte knallert”, siger […]

Læs mere...