Tørt og solrigt vejr – super til Skovens Dag

6. maj 2018 Kultur

Søndag bliver det tørt og solrigt med temp. op mellem 17 og 22 grader, oplyser DMI – og det kan gøre det til en dejlig oplevelse at tage en tur i skoven.

Naturstyrelsen og naturskolerne i Sønderborg inviterer hele familien i Sønderskoven i dag søndag kl. 11 – 15. Naturstyrelsens medarbejdere og Egetofte Naturskoles frivillige “husvenner” står klar med en bred vifte af aktiviteter for “børn” i alle aldre.

Du kan komme på hestevognstur med en guide rundt i skoven samt til skovens oase, Staals Mose, hvor skovens folk fortæller om skovens historie. Ved Staals Mose kan du være med til at finde skovens livstræer, gå på opdagelse med kamera og “fange” skovens dyr og planter med linsen eller bage lækre skovpandekager med friske urter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver naturskolen i en pressemeddelelse.

På Egetofte Naturskole er der åbent hus, og indendørs bliver der mulighed for at komme tæt på den store samling af udstoppede dyr. Ved vandhullet i naturskolens smukke have kan man fange smådyr og studere dyrelivet med feltudstyr. Vi sejler med små både, som I selv bygger og lærer meget mere om vand. Der kan saves og snittes, og for de yngste er der mulighed for at lave kreative ting af naturmaterialer.

Vi vil indvie Naturskolernes nye Vild Mad Trailer med smagsprøver fra naturens spisekammer. Der vil være massevis af snobrødsdej som blot venter på at blive bagt over bålet. Bigården summer af aktivitet ligesom resten af området i Sønderskoven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal sulten stilles, er du velkommen til at medbringe madpakke og drikkelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...