Topholdet Fredericia vandt knebent over Egen UI

26. september 2021 Sport

I lørdagens pragtfulde sensommervejr vandt Fredericia 4-3 over Egen UI på en scoring 4 minutter inde i dommerens overtid, efter en fantastisk underholdende, tempofyldt og spændende fodboldkamp.

“Egen havde fortjent minimum uafgjort, men et topholds held gjorde udslaget. For efter en første halvleg, hvor Fredericia dominerede med deres hurtige kombinationsspil og lækre afleveringer i dybden og hurtige genpresspil, ja, så var det Egen der imponerende overtog styringen i 2. halvleg”, siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 134 tilskuere så Malaya bringe Egen foran efter 4 minutters spil, men allerede efter 7 minutters spil udlignede Fredericia, og 20 minutter inde i kampen kom gæsterne på Linak Arena foran med 2-1. Trods yderligere et par chancer til Egen i første halvleg var det Fredericia, der havde téten, og havde det ikke været for en storspillende Martin i Egen målet havde gæsternes føring været større end 2-1 ved halvleg.

Det er uvist, hvad der skete i omklædningsrummet i halvlegen; men det var et helt forvandlet Egen-hold, der kom ud til 2. halvleg. Nu var det Egen, der pressede Fredericia overalt på banen og med tætte markeringer overtog de styringen af spillet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kort inde i 2. halvleg kom Andreas højt til vejrs på et hjørnespark fra Isskov, og headede bolden i mål til udligning 2-2.  Og midt i halvlegen scorede den letbenede og lynhurtige Jason til Egen-føring på 3-2. Men ak, kun et minut senere udlignede Fredericia på et uheldigt selvmål af Egen”, siger træneren.

Egen fortsatte det gode spil og blev desværre ramt af en udvisning et kvarter før tid; men trods dette havde Egen flere chancer og Juniors flotte hovedstød på stolpen havde fortjent bedre. I stedet scorede Fredericia sejrsmålet i kampens sidste aktion 4 minutter inde i overtiden efter et hjørnespark.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Egen-spillerne kunne gå fra banen med oprejst pande, for det var virkelig en mandfolkepræstation de leverede i 2. halvleg. Det var flot fodbold med alt, hvad det indebærer, der blev leveret af begge hold lørdag eftermiddag. Egen-holdet har stor ære af deres indsats”, siger Martin Prokopek.

“Vi ser nu frem til lørdagens lokalopgør på lørdag kl. 13.00 i Aabenraa”, siger hjælpetræner Søren Vinther.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Det Danske Kammerkor synger i Christianskirken

19. oktober 2021 Kultur

Det Danske Kammerkor spiller koncert i Christianskirken lørdag den 30. oktober klokken 15:00. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed. Naturen går til hvile og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til ‘livets efterår’. Vi er […]

Læs mere...