TorLin Designværksted er stedet for dig der elsker unikt tøj

21. marts 2019 Erhverv

Hvis du er en af dem, der synes, det er superskønt at troppe op i en påklædning, som der er garanti for, at ingen andre har, så er det om at kigge indenfor i lokalerne hos TorLin i Falstergade i Sønderborg.

Der er flere muligheder for at klæde sig unikt – og den ene er, at du tager aflagt tøj med hjemmefra og besøger TorLin.

Man når rigtigt langt med fantasi, inspiration og en saks.

“Vi har udstillet en masse forslag til, hvordan man meget let og enkelt kan forandre sit tøj, så det får helt nyt liv”, siger Torbjørg Hlin. I Designværkstedet er det muligt at lade sig inspirere og også selv sy tøjet om.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man kan leje en symaskine og sygrej og vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis der er brug for det”, siger Torbjørg Hlin, som kommer fra Island. Hun tilføjer, at den første halve time ved symaskinen er gratis.

Slow Fashion

TorLin byder også på Slow Fashion.

“Her skræddersyr vi tøj til kunderne, så det bliver præcis, som de drømmer om. Et plus er, at de stoffer, vi bruger, er meget stærke”, siger Torbjørg Hlin til SønderborgNYT.

Hvis nu en kunde har købt en kjole med korte ærmer, så kan den sagtens ændres, så den får lange ærmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og når vi gør det, så skal der kun betales for det ekstra stof, der skal bruges. Resten er gratis”, siger firmaejer Torbjørg Hlin.

Hun fortæller, at det jo sker, at en kunde for eksempel taber sig.

“Så retter vi gratis tøjet til, så det igen sidder perfekt”.

TorLin tilbyder alt fra at skifte en lynlås til at designe og sy en brudekjole.

Helt unikke konfirmationskjoler

TorLin tilbyder også konfirmationskjoler.

“Vi har en række standardmodeller hængende og når pigen har prøvet sig frem til det rette, så snakker vi om, hvad der skal gøres med den, så den bliver til en drømmekjole”, siger firmaejeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder, at kommende konfirmander – og alle andre – kan tage en tur i TorLin og se det unikke tøj, der er i lokalerne.

“For mig handler det om, at vi ikke hele tiden køber og smider væk – og derfor tilbyder vi at forandre kundernes tøj. Jo bedre kvalitet vi køber, når vi køber nyt – jo flere ‘liv’ får trøjen, blusen, bukserne, kjolen”.

Du kan følge Torlin på Facebook.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. marts 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere overvismand tegner et billede af SVM-regerings politi

27. marts 2023 Politik

Mandag den 3. april kommer tidligere formand for det økonomiske råd, professor Christen Sørensen, til MultiKulturhuset i Sønderborg. Den tidligere overvismand vil på et møde, som finder sted i tidsrummet 16:00-18:00, tegne et billede af SVM-regeringens politik – set i lyset af den styrke, de udfordringer og de problemer den danske økonomi står overfor i […]

Læs mere...