TorLin Designværksted er stedet for dig der elsker unikt tøj

21. marts 2019 Erhverv

Hvis du er en af dem, der synes, det er superskønt at troppe op i en påklædning, som der er garanti for, at ingen andre har, så er det om at kigge indenfor i lokalerne hos TorLin i Falstergade i Sønderborg.

Der er flere muligheder for at klæde sig unikt – og den ene er, at du tager aflagt tøj med hjemmefra og besøger TorLin.

Man når rigtigt langt med fantasi, inspiration og en saks.

“Vi har udstillet en masse forslag til, hvordan man meget let og enkelt kan forandre sit tøj, så det får helt nyt liv”, siger Torbjørg Hlin. I Designværkstedet er det muligt at lade sig inspirere og også selv sy tøjet om.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man kan leje en symaskine og sygrej og vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis der er brug for det”, siger Torbjørg Hlin, som kommer fra Island. Hun tilføjer, at den første halve time ved symaskinen er gratis.

Slow Fashion

TorLin byder også på Slow Fashion.

“Her skræddersyr vi tøj til kunderne, så det bliver præcis, som de drømmer om. Et plus er, at de stoffer, vi bruger, er meget stærke”, siger Torbjørg Hlin til SønderborgNYT.

Hvis nu en kunde har købt en kjole med korte ærmer, så kan den sagtens ændres, så den får lange ærmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og når vi gør det, så skal der kun betales for det ekstra stof, der skal bruges. Resten er gratis”, siger firmaejer Torbjørg Hlin.

Hun fortæller, at det jo sker, at en kunde for eksempel taber sig.

“Så retter vi gratis tøjet til, så det igen sidder perfekt”.

TorLin tilbyder alt fra at skifte en lynlås til at designe og sy en brudekjole.

Helt unikke konfirmationskjoler

TorLin tilbyder også konfirmationskjoler.

“Vi har en række standardmodeller hængende og når pigen har prøvet sig frem til det rette, så snakker vi om, hvad der skal gøres med den, så den bliver til en drømmekjole”, siger firmaejeren.

Det betyder, at kommende konfirmander – og alle andre – kan tage en tur i TorLin og se det unikke tøj, der er i lokalerne.

“For mig handler det om, at vi ikke hele tiden køber og smider væk – og derfor tilbyder vi at forandre kundernes tøj. Jo bedre kvalitet vi køber, når vi køber nyt – jo flere ‘liv’ får trøjen, blusen, bukserne, kjolen”.

Du kan følge Torlin på Facebook.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...