Torsdag åbner elektronik-giganten POWER i Sønderborg

27. februar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Torsdag morgen klokken 7 slår POWER Sønderborg dørene op til et brag af en åbningsfest med masser af kø-tilbud, morgenbrød og levende musik – 8.000 ventes at lægge vejen forbi.

Der er lagt op til en åbningsfest af de helt store, når den hurtigtvoksende elektronikkæde POWER åbner sit ottende danske varehus i Centerpassagen i Sønderborg. Til de morgenfriske vil der være kaffe, morgenbrød og levende musik fra et jazzband – samt soveposer og opvarmede telte til tilbudsjægerne, der ankommer i løbet af natten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har arbejdet hårdt på at indrette os her i Sønderborg – der bliver vores første varehus i Syd- og Sønderjylland – så vi har planlagt det helt store skyts til torsdag med vanvittige kø-tilbud, varer til rene foræringspriser, masser af konkurrencer samt mad og drikke fra morgenstunden. Senere på dagen griller vi lokale ringriderpølser – og skulle det regne, har vi regnslag til gæsterne. Jeg garanterer for, at det bliver et brag af en åbningsfest,” siger Jesper Boysen, adm. direktør hos POWER.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil trække hele landsdelen til

”Landsdelen har savnet konkurrence inden for elektronik- og hvidevarer. Derfor bliver åbningsavisen også distribueret helt til Horsens, Esbjerg og langs hele den dansk-tyske grænse. Vi forventer et stort rykind af forbrugere fra hele området, som gerne vil gøre en ekstraordinær god handel,” siger Jesper Boysen i en pressemeddelelse til SønderborgNYT.

Han fortsætter:

”Og vi er parat fra morgenstunden. Flere end 120 smilende medarbejdere står klar til at betjene kunderne, som i hold bliver sluset ind i det mere end 2.000 m2 store og topmoderne varehus. Udenfor kan alle holde sig orienteret på en 43 m2 storskærm om, hvilke tilbud der eventuelt bliver udsolgt, ligesom vi løbende går rundt med en megafon og informerer om udsolgte varer. Alle skal have en god oplevelse, og ingen skal stå forgæves i kø,” siger Jesper Boysen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbningstilbuddene offentliggøres tirsdag på power.dk

Varehusåbningen af POWER Sønderborg bliver elektronikkædens tredje inden for bare en måned. I omegnen af 30.000 besøgende gæstede i februar åbningsfesterne i Aarhus og Nykøbing Falster.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

29. februar 2024 Samfund, Sønderborg

Hjerneugen fejres med foredrag og minimesse

29. februar 2024 Samfund

KompetenceCenter for Hjerneskade i Sønderborg Kommune inviterer til et gratis arrangement i samarbejde med Foreningen Købmandsgården – og det henvender sig til mennesker der er ramt af hjerneskade, deres pårørende og alle andre der ønsker mere viden om hjernen, og hvad der sker, når den rammes. Uge 11 er International Hjerneuge og det er i […]

Læs mere...