Torsdag er der dømt krig mellem Elgiganten og POWER i Sønderborg – find tilbud her

28. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Skal du købe nyt elektronik eller nye hvidevarer så er torsdag den 2. marts nok en af de bedre dage at finde lige det du mangler og spare masser penge. En helt lokal tilbudskrig er nemlig brudt ud i Sønderborg mellem Elgiganten og POWER i forbindelse med POWERs åbning af deres butik i Sønderborg på torsdag.

POWER har allerede meldt ud med det helt store skyts torsdag morgen med kø-tilbud, varer til rene foræringspriser, masser af konkurrencer samt mad og drikke fra morgenstunden og det får nu Elgiganten i Sønderborg til at svare igen med en række tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elgiganten lover ’Crazy tilbud’ kun i Sønderborg butikken som direkte modsvar til POWERs åbning og Elgiganten vælger også at åbne forretningen klokken 7 torsdag morgen hvor POWER også slår dørene op.

Et hurtigt kig på de annoncerede tilbud fra såvel POWER som Elgiganten viser, at der er masse af penge at spare på torsdag.

Du kan se hvad Elgiganten har af tilbud på torsdag hér og du finder POWERs åbnings tilbud hér.

Artiklen fortsætter under annoncen

God shoppingdag til alle tilbudsjægerne og de morgenfriske.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Broager, Debat

Debatindlæg: Der skal være boligudvikling i hele kommunen

10. maj 2021 Broager

Byrådskandidat Erik Krogh, Venstre, skriver: Boligudvikling i hele kommunen er altafgørende for at fastholde borgere, der allerede bor i kommunen og som står over for et boligskift fra en større til en mindre bolig eller omvendt. Mange ønsker fortsat at bo i den by eller i det område, hvor man har boet igennem mange år. […]

Læs mere...