Torsdag er der dømt krig mellem Elgiganten og POWER i Sønderborg – find tilbud her

28. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Skal du købe nyt elektronik eller nye hvidevarer så er torsdag den 2. marts nok en af de bedre dage at finde lige det du mangler og spare masser penge. En helt lokal tilbudskrig er nemlig brudt ud i Sønderborg mellem Elgiganten og POWER i forbindelse med POWERs åbning af deres butik i Sønderborg på torsdag.

POWER har allerede meldt ud med det helt store skyts torsdag morgen med kø-tilbud, varer til rene foræringspriser, masser af konkurrencer samt mad og drikke fra morgenstunden og det får nu Elgiganten i Sønderborg til at svare igen med en række tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elgiganten lover ’Crazy tilbud’ kun i Sønderborg butikken som direkte modsvar til POWERs åbning og Elgiganten vælger også at åbne forretningen klokken 7 torsdag morgen hvor POWER også slår dørene op.

Et hurtigt kig på de annoncerede tilbud fra såvel POWER som Elgiganten viser, at der er masse af penge at spare på torsdag.

Du kan se hvad Elgiganten har af tilbud på torsdag hér og du finder POWERs åbnings tilbud hér.

Artiklen fortsætter under annoncen

God shoppingdag til alle tilbudsjægerne og de morgenfriske.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...