Torsdag er der dømt krig mellem Elgiganten og POWER i Sønderborg – find tilbud her

Arkivfoto
Arkivfoto
28. februar 2017 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Skal du købe nyt elektronik eller nye hvidevarer så er torsdag den 2. marts nok en af de bedre dage at finde lige det du mangler og spare masser penge. En helt lokal tilbudskrig er nemlig brudt ud i Sønderborg mellem Elgiganten og POWER i forbindelse med POWERs åbning af deres butik i Sønderborg på torsdag.

POWER har allerede meldt ud med det helt store skyts torsdag morgen med kø-tilbud, varer til rene foræringspriser, masser af konkurrencer samt mad og drikke fra morgenstunden og det får nu Elgiganten i Sønderborg til at svare igen med en række tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elgiganten lover ’Crazy tilbud’ kun i Sønderborg butikken som direkte modsvar til POWERs åbning og Elgiganten vælger også at åbne forretningen klokken 7 torsdag morgen hvor POWER også slår dørene op.

Et hurtigt kig på de annoncerede tilbud fra såvel POWER som Elgiganten viser, at der er masse af penge at spare på torsdag.

Du kan se hvad Elgiganten har af tilbud på torsdag hér og du finder POWERs åbnings tilbud hér.

Artiklen fortsætter under annoncen

God shoppingdag til alle tilbudsjægerne og de morgenfriske.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...