Torsdag er der rejsegilde på Borgens kommende biograf

5. april 2017 Erhverv

Torsdag kl. 14 er der rejsegilde på Borgens nyeste projekt: Biografen ”Kinorama”.

Det er entreprenør A. Enggaard, der – i samarbejde med bygherren Borgen Shopping –  traditionerne tro inviterer til fejring af byggeriet – med de små lokale finurligheder og ritualer, som hører sig til.

Projektet som koster omkring 60 mio kr har nu skabt rammerne omkring en af landets mest moderne og luksuriøse biografer; 5 sale, 545 luksussæder, laserprojektorer og Dolby Atmos 3D lydsystem fra loft, vægge og gulv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er biografejerne Per og Anitta Matthiesen, der både investerer i inventaret og vil drive biografen, der forventes åbnet februar 2018.

Ved rejsegildet kan du blandt andre møde direktør Mogens Pedersen og centermanager Flemming Enghave, biograflejer Per Matthiesen samt byggeleder Søren Søgaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...