Torsdag er der rejsegilde på Borgens kommende biograf

5. april 2017 Erhverv

Torsdag kl. 14 er der rejsegilde på Borgens nyeste projekt: Biografen ”Kinorama”.

Det er entreprenør A. Enggaard, der – i samarbejde med bygherren Borgen Shopping –  traditionerne tro inviterer til fejring af byggeriet – med de små lokale finurligheder og ritualer, som hører sig til.

Projektet som koster omkring 60 mio kr har nu skabt rammerne omkring en af landets mest moderne og luksuriøse biografer; 5 sale, 545 luksussæder, laserprojektorer og Dolby Atmos 3D lydsystem fra loft, vægge og gulv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er biografejerne Per og Anitta Matthiesen, der både investerer i inventaret og vil drive biografen, der forventes åbnet februar 2018.

Ved rejsegildet kan du blandt andre møde direktør Mogens Pedersen og centermanager Flemming Enghave, biograflejer Per Matthiesen samt byggeleder Søren Søgaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...