Torsdag kan ifølge TV2 Vejret starte med tåge og rimglatte veje

6. november 2019 Broager

Udsigten til tæt tåge har fået TV2 Vejret til at udsende varsel om rimglatte veje i morgentimerne i det sydlige Jylland.

“Efter en kold novemberdag venter os en nat, hvor man især i den sydlige del af Jylland kan få temperaturer et godt stykke under frysepunktet”, fortæller meteorolog ved TV2 Vejret Sebastian Pelt.

“Rimtåge fryser til is, så snart den rammer en overflade som for eksempel en vej. Derfor medfører rimtåge risiko for rimglatte veje”, forklarer Sebastian Pelt.

Der er risiko for tæt tåge med en sigtbarhed på under 100 meter og den er størst i den sydlige del af Jylland, hvor tågen nogle steder kan dannes allerede i nattetimerne og kan blive liggende et langt stykke op ad torsdag formiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den norske vejrtjeneste YR skønner ikke, der kommer frost natten til torsdag – og DMI ser heller ingen frostgrader i deres krystalkugle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...