Torsdag sidder symfoniorkestret klar til koncert i Alsion

23. august 2021 Kultur
Nu kan Sønderjyllands Symfoniorkester igen spille for en fyldt sal
Nu kan Sønderjyllands Symfoniorkester igen spille for en fyldt sal

Mange koncertnydere har ventet tålmodigt på, det bliver muligt at opleve Beethovens  Kejserkoncert, der oprindeligt skulle have fundet sted i sommeren sidste år, men blev flyttet over et år frem – nu står den helt særlige koncert endelig for døren.

Publikum med billetter til den oprindelige dato – 28. august 2020 – har adgang til koncerten torsdag kl. 20.00 i Koncertsalen Alsion.

Den oprindelige billet giver adgang, skriver symfoniorkestret.

Coronapas skal vises ved indgangen til koncertsalen, men der er ingen afstandskrav, så publikum kan placeres i salen som før corona, og koncertgængere skal igen sidde på den den plads, som står på billetten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salsprogrammer til koncerten købes i indgangen via orkestrets venneforening og cafeen er igen åben i pausen, hvor drikkevarer nydes i foyeren.

Publikum kan glæde sig til at opleve dirigent Giancarlo Andretta, solist Michael Roll og Sønderjyllands  Symfoniorkester i Berlioz’ Romersk Karneval, Beethovens Klaverkoncert nr. 5 ‘Kejserkoncerten’ samt Leonore-ouverture nr. 3, op. 72a og slutteligt i Ravels Ma Mère l’Oye.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49