Torsdag sidder symfoniorkestret klar til koncert i Alsion

23. august 2021 Kultur
Nu kan Sønderjyllands Symfoniorkester igen spille for en fyldt sal
Nu kan Sønderjyllands Symfoniorkester igen spille for en fyldt sal

Mange koncertnydere har ventet tålmodigt på, det bliver muligt at opleve Beethovens  Kejserkoncert, der oprindeligt skulle have fundet sted i sommeren sidste år, men blev flyttet over et år frem – nu står den helt særlige koncert endelig for døren.

Publikum med billetter til den oprindelige dato – 28. august 2020 – har adgang til koncerten torsdag kl. 20.00 i Koncertsalen Alsion.

Den oprindelige billet giver adgang, skriver symfoniorkestret.

Coronapas skal vises ved indgangen til koncertsalen, men der er ingen afstandskrav, så publikum kan placeres i salen som før corona, og koncertgængere skal igen sidde på den den plads, som står på billetten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salsprogrammer til koncerten købes i indgangen via orkestrets venneforening og cafeen er igen åben i pausen, hvor drikkevarer nydes i foyeren.

Publikum kan glæde sig til at opleve dirigent Giancarlo Andretta, solist Michael Roll og Sønderjyllands  Symfoniorkester i Berlioz’ Romersk Karneval, Beethovens Klaverkoncert nr. 5 ‘Kejserkoncerten’ samt Leonore-ouverture nr. 3, op. 72a og slutteligt i Ravels Ma Mère l’Oye.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Sønderborgs veterankoorddinator hædret med Nordic Veterans Medal of Honour

30. maj 2023 Erhverv

Kim Andersen, der er veterankoordinator i Sønderborg Kommune, er blevet anerkendt for sit store arbejde for veteraner i Sønderborg og Sønderjylland. For indsatsen har han modtaget Nordic Veterans Medal of Honour i bronze. Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med paraden på UN Peacekeepers Day, der forgik i går, mandag, i Kastellet i København. I begrundelsen […]

Læs mere...