Torskene er trukket i land – nu gælder det havørred

18. januar 2016 Erhverv

Annonce:

For få dage siden blev det tilladt at trække havørreder i land, hvis ellers man kan få dem på fluen eller hvad man nu bruger.IMG_6964

“Efter et forrygende julesalg ser vi frem til at forsyne lystfiskere med grej til havørreder”, siger Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum til SønderborgNYT. Butikken sælger stort set alt, hvad friluftsglade mennesker har brug for og det altsammen er fra rimelig god til virkelig god kvalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Uwe er selv friluftsmenneske, så kunderne kan være sikre på, han kan hjælpe dem til at købe det helt rigtige udstyr til fiske- eller vandreturen.

“Jeg ved, hvor fantastisk det er at fåp en stor havørred på krogen og selvfølgelig under jeg mine kunder den samme oplevelse. Og handler de hos mig, så skal jeg nok sørge for, det ikke er udstyret, der er forklaringen, når de ikke fanger noget”, siger Peter Uwe Hansen.

Og når man alligevel er inde i Outdoor i Centrum, så kan man lige så godt benytte sig af, at rigtigt meget tøj fra Fjellräven er sat ned.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...