Torskene er trukket i land – nu gælder det havørred

18. januar 2016 Erhverv

Annonce:

For få dage siden blev det tilladt at trække havørreder i land, hvis ellers man kan få dem på fluen eller hvad man nu bruger.IMG_6964

“Efter et forrygende julesalg ser vi frem til at forsyne lystfiskere med grej til havørreder”, siger Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum til SønderborgNYT. Butikken sælger stort set alt, hvad friluftsglade mennesker har brug for og det altsammen er fra rimelig god til virkelig god kvalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Uwe er selv friluftsmenneske, så kunderne kan være sikre på, han kan hjælpe dem til at købe det helt rigtige udstyr til fiske- eller vandreturen.

“Jeg ved, hvor fantastisk det er at fåp en stor havørred på krogen og selvfølgelig under jeg mine kunder den samme oplevelse. Og handler de hos mig, så skal jeg nok sørge for, det ikke er udstyret, der er forklaringen, når de ikke fanger noget”, siger Peter Uwe Hansen.

Og når man alligevel er inde i Outdoor i Centrum, så kan man lige så godt benytte sig af, at rigtigt meget tøj fra Fjellräven er sat ned.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Politik, Gråsten

Ulovligt biogasbyggeri: Forvaltningen var fem uger om at reagere på henvendelser

8. maj 2021 Politik

Forleden lagde Teknik- og Miljøforvaltningen en redegørelse om det ulovlige byggeri på biogasanlægget i Kværs foran udvalgspolitikerne – og det stod klart, at der var kommet henvendelser fra borgere om, at Nature Energy overtrådte reglerne. “Men det tog hele fem uger fra henvendelser kom til Teknik- og Miljøforvaltningen bad deres jurister om at se på […]

Læs mere...