Tour de France: ASO forærede Sønderborg en gave

4. juli 2022 Tour de France

På vegne af Sønderborg Kommune fik borgmester Erik Lauritzen søndag overrakt en gave fra Cyrille Tricart, direktør i ASO. Det er en hyldest til Sønderborg Kommune for at være en del af 109 udgave af Tour de France.

ASO, Amaury Sport Organisation, er en virksomhed, der ejer, designer og organiserer Tour de France top internationale sportsbegivenheder.

Borgmesteren fortæller, at han er glad for den gave, som Sønderborg fik og han er også glade for, at Tour de France-dagen blev til alletiders oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Ud fra de steder, som jeg så, så var der masser af glade mennesker og jeg fornemmer en stolthed over, at vi kunne være med til at løfte så stort et arrangement, som en Tour-etape er”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...