Tour de France: ASO forærede Sønderborg en gave

4. juli 2022 Tour de France Skrevet af: Ole Kæhler

På vegne af Sønderborg Kommune fik borgmester Erik Lauritzen søndag overrakt en gave fra Cyrille Tricart, direktør i ASO. Det er en hyldest til Sønderborg Kommune for at være en del af 109 udgave af Tour de France.

ASO, Amaury Sport Organisation, er en virksomhed, der ejer, designer og organiserer Tour de France top internationale sportsbegivenheder.

Borgmesteren fortæller, at han er glad for den gave, som Sønderborg fik og han er også glade for, at Tour de France-dagen blev til alletiders oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Ud fra de steder, som jeg så, så var der masser af glade mennesker og jeg fornemmer en stolthed over, at vi kunne være med til at løfte så stort et arrangement, som en Tour-etape er”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...